Word lid van de nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwsbrieven
Volg ons
Top
 

JG4IT Voetbal Academie

‘’Talent bepaalt wat je kunt bereiken, inzet of je het bereikt.’’

JG4IT Voetbal Academie

‘’Talent bepaalt wat je kunt bereiken, inzet of je het bereikt.’’

Talent bepaalt wat je kunt bereiken, inzet of je het uiteindelijk bereikt. Dat is wat wij nastreven. Wij zijn een voetbal academie met een getraind oog voor talent doordat bij JG4ITuitsluitend trainers werken  die gediplomeerd zijn en die werkzaam zijn geweest  bij een betaald voetbal organisatie (BVO). Iedere speler herbergt een bepaald talent, dat is waar wij van uit gaan en daar sluit de naam Just Go For It naadloos bij aan; ‘ga er gewoon voor!’

Als voetbal academie bieden we talenten graag een helpende hand aan in hun ontwikkeling. De talenten worden bijgestaan in de ontwikkeling op vlakken als techniek en tactiek, maar ook op het gebied van coördinatie en kijkgedrag. Onder de professionele begeleiding van onze gediplomeerde BVO trainers krijgt ieder talent de aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft om alleen het allerbeste uit zichzelf te halen.

J
EUGD

De voetbalacademie JG4IT is als het ware een voetbalopleiding voor talentvolle jeugdspelers. Door de aanwezigheid van persoonlijke en professionele begeleiding en trainingen van onze trainers stelt JG4IT het ontwikkelen van jeugdig talent centraal. Door kwalitatief hoogwaardige, professionele trainingen aan te bieden krijgen talentvolle jeugdspelers de kans om zichzelf naar een hoger niveau te ontwikkelen. Hierdoor vormt de voetbalacademie van JG4IT een platform tussen de tal van amateurclubs en betaald voetbalverenigingen.

GROEI

Om het maximale uit de talenten te halen verzorgen wij als voetbal academie trainingen op professioneel niveau. Hierdoor krijgen onze talenten andere prikkels dan zij normaliter gewend zijn bij de amateurclubs. Door gebruik te maken van doelgerichte trainingen waarin tal van trainingsvormen getraind worden helpen we onze talenten per individu in hun ontwikkeling. Hierdoor worden onze talenten niet alleen betere, maar ook completere voetballers.

INZET

Om alleen het allerbeste uit jezelf te halen zul je inzet moeten tonen. In onze ogen begint hier het spelletje mee. Stel doelen voor jezelf en Just Go For It! Wij van JG4IT gaan samen met jou aan de slag om deze doelen te bereiken. Wij stellen de ontwikkeling van onze talenten centraal en zetten ons hier te allen tijde voor de volle 100% voor in. We reiken onze talenten de handvatten aan om hun gestelde doelen te realiseren en via deze weg zowel een betere als een completere voetballer te worden.

TALENT

De gediplomeerde trainers van BVO’s die werkzaam zijn binnen de voetbalacademie van JG4IT hebben een getraind oog voor talent, waardoor de focus ligt op het continu blijven ontwikkelen van onze talenten om een betere voetballer, voetbalster, keeper en/of keepster te worden. Door de professionele en kwalitatief hoogwaardige trainingen op facetten als techniek, tactiek, coördinatie, conditie en kijkgedrag te verzorgen en de benodigde aandacht te geven die zij verdienen krijgen onze talenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot een betere en completere voetballer om zo hun individuele doelen te bereiken.

Samenwerkingsverbanden

JG4IT is een voetbal academie die graag onderscheidend wil zijn waarbij het belang van de persoonlijke ontwikkeling van de talenten altijd voorop staat. Door middel van professionele begeleiding en trainingen van onze gediplomeerde trainers worden onze talenten voortdurend uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Gedurende de afgelopen periode hebben wij intensieve samenwerkingsbanden geschept met zowel meerdere amateurclubs als betaald voetbal organisaties (BVO). Doordat wij deze nauwgezette samenwerkingsverbanden hebben gecreëerd met diverse BVO’s zijn wij als voetbal academie ook continu ‘onderweg’ en in ontwikkeling.

Talenten van zowel jonge als oudere leeftijdsgroepen melden zich bij onze voetbal academie aan en aan de hand van de doelgerichte trainingen, waarbij alle facetten van het voetballen aan bod komen, worden er volop handvatten aangereikt om je als talent te ontwikkelen tot een betere en completere voetballer, voetbalster, keeper of keepster. Om de voor jezelf gestelde doelen te kunnen bewerkstelligen zal er inzet op de mat gelegd moeten worden. Alleen dan zul je deze doelen bereiken!

Om de beoogde doelen te bereiken organiseert voetbal academie JG4IT de volgende activiteiten:

  • 4 maandelijkse cyclus (17 trainingen in totaal)
  • Individuele training
  • Profdag
  • Clinics
  • Voetbal 2-daagse
  • Voetbal 3-daagse

Activiteiten:

4 maandeljkse cyclus:

De voetbalacademie van JG4IT werkt aan de hand van een 17 weekse cyclus. Hierbij zullen er gedurende de periode van 17 weken leerzame en uitdagende trainingen verzorgd worden waarbij het plezier en ontwikkeling voorop zullen staan. Iedereen; zowel jongere- als oudere leeftijdsgroepen, jongens en meisjes, veldspelers en keepers, kan zich voor de 17 weekse cyclus inschrijven. JG4IT zal daarbij per talent rekening houden met de leeftijdscategorie waarin en het niveau waarop het talent acteert. Tijdens de trainingen wordt er getraind in kleinere groepen zodat ieder talent de aandacht krijgt die hij of zij verdiend en nodig heeft. Wanneer een talent zich aanmeldt voor de 17 weekse cyclus ontvangt het een compleet tenue van JG4IT wat óók na deze cyclus eigendom van het desbetreffende talent zal blijven. De vaste training tijden zin op Zondag ochtend van 9,15 tot 10.30 en van 10.45 tot 12.00 bij Nivo Sparta in Zaltbommel De Vrijdag trainingsavond bij RWB in Waalwijk  is van 18.30 tot 19.45  en op de woensdag middag wordt er getraind van 15.00 tot 16.15 op het complex van VV Hedel. Op iedere locatie wordt er een cyclus afgewerkt van 17 trainingen {4 maanden}


Individuele training:

Naast de 17  weekse cyclus waar er in groepsverband getraind wordt kan er bij de voetbal academie van JG4IT ook individueel getraind worden met één van onze gediplomeerde trainers. Daarbij wordt er samen met het talent bekeken waar de precieze behoefte ligt en dit zal specifiek getraind worden.

Profdag:

Gedurende de JG4IT Profdag ervaar je hoe het is om als een ware profvoetballer 2 keer op een dag te trainen. Deze volledig verzorgde dagen, inclusief lunch, staan bol van leuke voetbalactiviteiten en uitdagende trainingsvormen voor zowel veldspelers als keepers onder de begeleiding van onze gediplomeerde BVO trainers.

Clinics:

JG4IT organiseert ook clinics voor amateurverenigingen. Deze JG4IT Clinics worden dan uitsluitend verzorgd voor de leden van de desbetreffende amateurvereniging. Deelnemers worden zowel op niveau als op leeftijd ingedeeld. Het doel van de clinics is om kennis te maken met de JG4IT voetbalacademie en te ervaren op welke wijze wij trainen. Tijdens de JG4IT Clinics zullen er diverse uitdagende trainingsvormen getraind worden onder leiding van onze gediplomeerde BVO trainers.


Voetbal 2-daagse:

Bij de JG4IT voetbal 2-daagse staan de aspecten plezier en ontwikkeling altijd voorop! Er zal zowel een ochtend- als een middagprogramma met afwisselende voetbalactiviteiten en leerzame trainingsvormen plaatsvinden. Uiteraard zijn keepers ook hier méér dan welkom en zullen dan onder handen worden genomen door één van onze ervaren (keepers)trainers.

Voetbal 3-daagse

De JG4IT voetbaldagen staan gedurende 2 of 3 dagen in het teken van plezier en uitdaging. Gedurende deze dagen zal er zowel een ochtend- als een middagprogramma verzorgd worden met daarin uitdagende en leerzame trainingsvormen op een professioneel niveau.